Wie zijn wij

– IN MEMORIAN – Willem Izeboud – Coördinator en Hoofdtrainer

Willem Izeboud was sinds 1995 actief als trainer en sinds 1980 als beoefenaar van reddingshondensport. Hij deed vele malen mee aan de Nederlandse kampioenschappen en tweemaal aan de wereldkampioenschappen. In 2003 richtte hij hondenschool Mijnhondenik op en was sindsdien hoofdtrainer en coördinator. Willem verzorgde de welpen/puppytraining, de werkhondentraining, behendigheidstraining en de overige trainingsmodules. Hij was de grondlegger van de training gebaseerd op liefdevol leiderschap. Daar waar veel mensen honden vanuit controle en commandostructuren denken te moeten opvoeden, is de basis van liefdevol leiderschap het loslaten van deze structuren en een keuze durven maken voor plezier maken met je hond en de hond vanuit zijn natuurlijke driften laten werken. Dit geeft erg positieve resultaten voor zowel baasjes als honden.

Op vrijdag 13 juli 2018 overleed Willem Izeboud. Wij herinneren Willem als een gepassioneerde hondenliefhebber waarbij de hond altijd op nummer 1 stond. Soms werden de baasjes daarbij niet ontzien ;-). Hij heeft ons in de loop der jaren veel geleerd en bewezen dat zijn liefdevolle benadering zonder druk leidt tot sociale en gehoorzame honden.

Ons team

Robert Lamers  Trainer

Robert is in het bezit van 4 Zwarte Russische Terriërs die al jaren graag op zaterdagmorgen naar ’s Heeren Loo rijden. Hier leerde hij om op een andere wijze naar het gedrag van honden te kijken en vooral plezier met ze te maken. Alle opgedane ervaring wordt tegenwoordig gebruikt voor zijn trainingen. Tijdens de trainingen wordt op ontspannen wijze gewerkt aan de optimale en gezonde band met je hond.

Kees Meijnen  Trainer

Samen met zijn zwarte Labrador Pip heeft Kees veel ervaring opgedaan gedurende de afgelopen jaren. Met name op het gebied van dominantie en oefeningen met honden die daar nogal wat moeite mee hebben heeft Kees samen met Pip veel ervaring opgedaan. De laatste jaren is hij zich ook meer gaan toeleggen op het aanleren van gedrag van zowel puppy’s als volwassen honden.